Over Ons

Klantgerichtheid, Betrouwbaarheid en Betrokkenheid zijn voor de medewerkers van Confiance services meer dan alleen commerciele kreten.
Het beheersen van kwaliteit is dan ook voor Confiance services naar opdrachtgevers essentieel.

Confiance services wenst hoog kwalitatief te presteren voor onze opdrachtgevers; het deskundig en verantwoord toepassen van alle ontwikkelde methodieken is hiertoe een belangrijk aspect.Dit begint met de vakdeskundigheid van de medewerk(st)ers: het (laten) opleiden, scholen en instrueren heeft hoge prioriteit binnen het personeelsbeleid.

Omdat het bewaken van de kwaliteit een continue proces is zijn er diverse methodieken welke wij hanteren. Op deze wijze zijn wij in staat voor u de kwaliteit volgens de afgesproken criteria te waarborgen.

Medewerkers van Confiance services werken niet alleen simpelweg met hun handen, maar ook met hun hoofd en hart. Voor Confiance services zijn schoonmaakmedewerkers net zo belangrijk als de klanten. Zij bepalen de kwaliteit van de dienstverlening.

Confiance services werkt met zeer gemotiveerd en vakbekwaam personeel dat beschikt over de vereiste kennis en ervaring. Door het personeel direct aan te spreken, zonder tussenschakels komt acceptatie en waardering naar voren.